Tvrtka Šostarove sestre opovrgava povezanost s Bajsom

Tvrdnje iznesene u Novom listu kako je Ministarstvo turizma dodijelilo u protekle četiri godine tvrtki Sanamens šest milijuna kuna za sudjelovanje u organizaciji manifestacija, oštro je opovrgla direktorica Sanamensa Maje Šostar Kovačević.

Sve ugovorene obaveze smo uredno i profesionalno izvršili na zadovoljstvo sudionika Dana hrvatskog turizma i naručitelja usluga. S indignacijom odbijamo navode iz medija koji naše redovito poslovanje neutemeljeno povezuju s bilo kojom političkom opcijom ili strankom, stojii u priopćenju.

Maja Šostar Kovačević dalje objašnjava: Sanamens d.o.o. je prethodnih godine angažirana od strane skupine organizatora Dana hrvatskog turizma, ispred Ministarstva turizma. Ugovoren posao je uvijek odrađen profesionalno i u skladu s preuzetim obavezama. Poslovi su uključivali, uz koordinaciju svih sudionika i organizatora, i poslove stručne i tehničke potpore, usluge najma tehničke opreme i vozila, organizaciju izlagača i izvođača, popratnih sajmova i manifestacija, pripremu i produkciju promotivnih materijala i zakup medijskog prostora, kao i ostale poslove vezane uz produkciju događanja ovakvih razmjera. Samo prošle godine u Rovinju Dani hrvatskog turizma okupili su više od 3.000 uzvanika, te brojne druge goste.

Nismo u mogućnosti komentirati javno nadmetanje za organizaciju Dana hrvatskog turizma 2011. budući je postupak javne nabave u tijeku na koji su se, prema našim saznanjima, javile četiri tvrtke. Neugodno smo iznenađeni današnjim objavljivanjem neprovjerenih glasina i izmišljenih konstrukcija koje s indignacijom odbacujemo. Posebice odbijamo dovođenje u vezu našeg redovitog poslovanja s bilo kojom političkom opcijom ili strankom, zaključuje se u priopćenju. (PS/JK)

 


 

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox