Tvrtka TPA Horwath postaje Crowe Horwath

Ugledna hrvatska konzultantska kuća TPA Horwath mijenja svoj naziv i od sada je Crowe Horwath u Hrvatskoj. Crowe Horwath Hrvatska zapošljava preko 40 stručnjaka koji pružaju podršku više od 300 klijenata, a ovom promjenom kompanija i njeni klijenti postaju direktno povezani s više od 150 neovisnih revizorskih i konzultantskih tvrtki diljem svijeta.Naime, Crowe Horwath International jedna je od 10 vodećih globalnih revizorskih i konzultantskih mreža koja okuplja više od 150 neovisnih revizorskih i konzultantskih tvrtki u više od 100 zemalja.

-Biti direktan član globalne organizacije omogućava nam da budemo još učinkovitiji partneri našim klijentima. Stalno podižemo standarde i inzistiramo na vrhunskoj kvaliteti usluga, a ovo je još jedan korak u tom smjeru – izjavio je Reno Budić, Managing Partner u Crowe Horwath Hrvatska.

Crowe Horwath Hrvatska na ovom tržištu uspješno posluje još od 2005. godine. Usluge koje nudi klijentima pokrivaju širok spektar – od poreznog savjetovanja, računovodstva, revizije i poslovnog savjetovanja sve do savjetovanja vezanog uz strane investicije, korporativne financije, te pripajanja i akvizicije. Kompanija je i do sada bila povezana s Crowe Horwath konzultantskom mrežom, ali kroz članstvo u TPA Horwath grupi koja je također član Crowe Horwath International. U siječnju ove godine hrvatska kompanija izašla je iz TPA grupe i sada je direktno povezana u globalnu Crowe Horwath International mrežu.

-Zadovoljni smo što imamo tako jake predstavnike u Hrvatskoj. S njihovim znanjem i iskustvom Crowe Horwath je u izvrsnoj poziciji da ispuni potrebe domaćih i stranih kompanija na hrvatskom tržištu. Sretni smo što su postali dio naše mreže kao punopravni članovi i uvjereni u uspjeh jer smo zajednički posvećeni rastu – poručio je J. Kevin McGrath, CEO Crowe Horwath International.

Diljem svijeta svaka članica Crowe Horwath International mreže pozicionirana je i prepoznata kao lider u svojoj poslovnoj zajednici u području revizorskih, poreznih i konzultantskih usluga. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox