U dvije godine na nagradnoj igri osvojio dva BMW-a

Stanislav Zvošec iz Donjeg Vidoveca u dvije godine na nagradnoj igri Hrvatske lutrije osvojio je dva BMW-a, a obje srećke kupio je na istom prodajnom mjestu.

Kad je krajem 2010. godine Stanislav Zvošec (59) na srećki ´Jurilica´ osvojio BMW niti on niti njegova obitelj nisu mogli vjerovati da je to istina. A kad se to isto dogodilo u rujnu 2012. godine nevjerica je bila tolika da je čak i njegova kćer iz Australije stigla da bi se uvjerila da sve to nije samo san. Obožavam ove srećke i samo njih volim strugati, niti nakon dva BMW ne prestajem! - rekao je sretni dobitnik. Dok je ´stari´ BMW čekao na parkiralištu, gospodin Stanislav požurio je po ključeve novog BMW-a, piše tportal.hr

Vidite da napredujem, stari BMW je imao troja vrata, a ovaj novi pet. Oba su bijela, moram sad dobro paziti koje ću ključeve uzeti i u kojega ću sjesti. A susjedi će vjerojatno misliti da ne vide dobro, danas ovakav, sutra onakav auto!, oduševljeno je ispričao dobitnik Stanislav Zvošec, koji je obje srećke kupio na istom prodajnome mjestu.

Vidite da napredujem, stari BMW je imao troja vrata, a ovaj novi pet, ispričao je nasmijani dobitnik. Stari BMW 116i će prodati, a novi, vrijedan oko 204.000 kuna, će zadržati. Ključeve novog automobila gospodinu Zvošecu predao je Bojan Jovanović, prvi hrvatski mačevaoc u povijesti Olimpijskih igara koji je nastupio pod hrvatskom zastavom. (HT)

 

Foto: Petar Glebov/PIXSELL 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox