U Hrvatskoj više od 1.300 električnih vozila: LAQO pripremio ponudu za njih

Električna vozila sve su snažnije zastupljena u ukupnoj svjetskoj prodaji automobila, a takvi automobili sve su popularniji i u Hrvatskoj. Podaci Centra za vozila Hrvatske pokazuju da je električnih osobnih vozila na domaćem tržištu 2020. bilo preko 1.300, dok podaci udruge Strujni krug ukazuju na to da se trenutno u Hrvatskoj može kupiti više od 50 modela električnih automobila.

Interes za električnim vozilima sve više raste, posebice zbog ekološke prihvatljivosti takvih automobila. Stoga je LAQO, prvo 100% digitalno osiguranje u Hrvatskoj, pripremio ponudu za električna vozila. Svi vlasnici osobnih električnih automobila koji do 14. srpnja ugovore policu Obveznog osiguranja vozila upisivanjem koda PAVLE200 ostvarit će popust u iznosu od 200 kuna. LAQO, najznačajniji iskorak na hrvatskom tržištu u području Insuretecha, na taj način promiče odgovorno ponašanje prema okolišu.

LAQO je pripremio i pogodnosti za sva ostala osobna vozila. Do 14. srpnja traje ljetna akcija u kojom kupci mogu ostvariti popust od 100 kuna upisivanjem koda PAVLE100 prilikom plaćanja. Dodatan benefit uz ugovaranje Obveznog osiguranja je i 20% popusta na Kasko osiguranje, a više informacija o pogodnostima moguće je pronaći na www.laqo.hr.

LAQO osiguranje je digitalni brend Croatia osiguranja, koji djeluje u sastavu Adris grupe, a koji na hrvatskome tržištu nudi ugovaranje Obveznog i Kasko auto osiguranja potpuno digitalno, na jednostavan, brz i pametan način. Uz Croatijin LAQO ugovaranje auto osiguranja je moguće u nekoliko klikova na web stranici, bez odlaska u poslovnicu, a cijeli proces traje manje od minute.

PS/AK

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox