U lov na bonitet: Objavljen najveći poslovni adresar na svijetu

Bonitetna kuća BonLine, u suradnji s najvećom svjetskom bonitetnom kućom Dun&Bradstreet, omogućila je putem svog web portala javni dostup do najvećeg poslovnog adresara na svijetu, priopćeno je danas iz te tvrtke.

Adresar obuhvaća gotovo 200 milijuna poduzeća iz cijeloga svijeta, a broj poduzeća u njemu i dalje raste, pak D&B predviđa da će u idućih 12 mjeseci adresar sadržavati blizu 300 milijuna poduzeća.

Od sada će izvoznici, uvoznici i svi ostali imati besplatan dostup do adresara koji sadrži naziv poduzeća, pravni oblik, adresu i geografsku lokaciju. Za više informacija o pojedinom društvu, poduzetnicima će na raspolaganju biti bonitetni izvještaj koji daje informaciju o kreditnoj sposobnosti pojedinog poduzeća.

Taj projekt BonLine-a i Dun&Bradstreeta od iznimnog je značaja za hrvatska poduzeća jer će provjerom boniteta poslovnog partnera smanjiti rizičnost naplate, samim time i poboljšati vlastito plaćanje i cjelokupnu likvidnost na tržištu. Izvoznicima pak, ovaj adresar uvelike pomaže u pronalaženju novih partnera i izvoznih destinacija u cijelom svijetu, navodi se u priopćenju.

Adresar pogledajte OVDJE.

 

(Hina/MJ)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox