U nagradnoj igri Pažljivo ližite prijevarom "zaradio" više od 200.000 eura

Beograđanin je prijevarom na nagradnoj igri dobio 202.000 eura, nekoliko manjih novčanih nagrada te nekoliko mobilnih telefona, piše blic.rs

Dvadesetdevetogodišnji Darko R. iz Beograda uhićen je u policijskoj akciji suzbijanja prijevara u organizaciji nagradnih igara. Darka, koji je radio u tvrtki Frikom na mjestu asistenta u marketingu, sumnjiči se da je odajući tajne iz tvrtke u kojoj se prodaju sladoledi koji osiguravaju nagradu, prisvojio automobil i nekoliko tisuća eura. Riječ je o nagradnoj igri pod nazivom Pažljivo ližite, a 29-godišnjak si je u njoj priskrbio glavnu nagradu od 202.000 eura, nekoliko manjih novčanih nagrada te mobilnih telefona.

Učinio je to tako što je one koji su s njim sudjelovali u prevari izvještavao o tome na kojem mjestu će se prodavati sladoledi koji donose nagrade. Kad bi nagradu preuzeli, osumnjičeni su je predavali Darku R. Tako su uz njega kaznenom prijavom obuhvaćeni i Jovica R. (46), Miloš M. (40), Bane V. (50) i Slaviša N. (42) svi iz Smedereva i Zlativoje Đ. (52) iz Ćuprije i Konstantin I. (28) iz Beograda, piše Blic. (HT)

 

Izvor: www.blic.rs

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox