U organizaciji Poslovnog savjetnika održana mini akademija tajnika/ica

Slike by Pixsell

U organizaciji časopisa Poslovni savjetnik, treću godinu za redom u Zagrebu se održala mini Akademija za voditelje/ice ureda, tajnice/ike i administrativne djelatnike. Četverodnevni edukativni program bio je namijenjen tajnicama i tajnicima, voditeljima ureda, administratorima ali i svim poslovnim ljudima koji se žele razvijati i usavršavati.

U sklopu ovogodišnje mini Akademije kroz 24 sata interaktivnih radionica uz 11 vrhunskih predavača polaznicima smo omogućili da usvoje ili se podsjete znanja iz čitavog niza područja poslovanja neophodnih za uspješno obavljanje posla.

Predavači su bili vrhunski stručnjaci Ljiljana Buhač, Dunja Vuković, Irena Jurjević, Marija Novak Ištok, Kamilo Antolović, Marko Alerić, Mato Majstorović, Gordana Kastrapeli, Jerneja Agić, Vladimir Leutar, Elizabeta Planinić.


Zahvaljujemo firmi Orifame na sponzorstvu i vrijednim poklon paketima koje su pripremili za sudionike edukacije, te poznatom promotoru zdravog načina života i fitness treneru Mariu Valentiću koji je sudionicima predstavio OfficeFit program.

 

 

 

(PS)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox