U Zračnoj luci Dubrovnik otvoren centar za putovanja

Croatia Airlines, Zračna luka Dubrovnik i putnička agencija Obzor putovanja danas su uspostavili zajednički centar za putovanja u Zračnoj luci Dubrovnik. Na svečanosti su nazočili direktor sektora komercijalnih poslova ZL Dubrovnik Ivan Maslać, direktor komercijalnih poslova Croatia Airlinesa Slaven Žabo i direktorica Obzor putovanja Silvana Turčić.


Zahvaljujući sinergiji svih sudionika i komplementarnim djelatnostima, u Zračnoj luci Dubrovnik zajednički je osigurano mjesto na kojemu se mogu rezervirati i kupiti zrakoplovne karte za letove nacionalnog avioprijevoznika u domaćem i međunarodnom redovitom prometu, a na kojem se istodobno distribuiraju i putnički aranžmani, što sve zajedno predstavlja dodatno unapređenje usluge putnicima Dubrovačko – neretvanske županije.

U povodu otvorenja zajedničkog centra za putovanja Croatia Airlines putnicima nudi popust od 20 posto za sve svoje izravne letove iz Dubrovnika u ovogodišnjem ljetnom redu letenja. Popust se može ostvariti od 1. do 15. lipnja ove godine korištenjem promo koda DUBROVNIK20 prigodom kupnje karata u novootvorenom centru za putovanja, na internetskim stranicama www.croatiaairlines.com, preko mobilne aplikacije Croatia Airlinesa i na ostalim prodajnim mjestima tvrtke. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox