Uber širi opciju povoljnije vožnje na Split i Dubrovnik

Uber širi svoju uslugu povoljnije vožnje UberX Saver na nove gradove - Split i Dubrovnik.


Nakon Zagreba, građani i gosti dva jadranska grada također će na raspolaganju imati još jednostavnije i povoljnije opcije za kretanje gradom tijekom razdoblja s nižom potražnjom. 

Nova opcija nudi isti standard kvalitete i sigurnosti kao i sve Uberove usluge. Da bi koristili UberX Saver, korisnici neće trebati preuzeti novu aplikaciju. Potrebno je samo  otvoriti Uber aplikaciju koja je već instalirana na njihovom telefonu i u vrijeme s nižom potražnjom provjeriti dostupne opcije. 

Nakon Zagreba, odlučili smo korisnicima u Splitu i Dubrovniku također ponuditi pristupačniju i pouzdanu opciju za kretanje gradovima tijekom nešto mirnijih sati u danu. Osim korisnika, želimo i našim partnerima vozačima omogućiti da zarađuju i tijekom razdoblja s nešto nižom potražnjom koristeći našu platformu, istaknula je Morena Šimatić, generalna menadžerica Ubera u Hrvatskoj.

Vrijeme u koje je usluga dostupna nije fiksno, nego prati dinamiku kretanja gradom. Vozači mogu sami odlučiti žele li voziti putem UberX Savera te se u bilo kojem trenutku mogu uključiti i isključiti s usluge, a sve kako bi nastavili voziti i zarađivati i u vrijeme s nižom potražnjom. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox