Uber u suradnji s Unileverom osigurao dezinfekcijske pakete vozačima u Hrvatskoj

Uber je udružio snage s kompanijom Unilever kako bi vozačima u Hrvatskoj dostavio higijenske komplete. Ovim potezom kompanija dodatno pomaže partnerima vozačima i korisnicima pri održavanju čistoće i osiguravanju sigurnosti u pokretu dok Hrvatska prolazi kroz drugi val pandemije.


Kompleti uključuju Lifebuoy sredstva za čišćenje ruku i Cif antibakterijske maramice tvrtke Unilever kako bi vozači i korisnici mogli dezinficirati ruke, a vozači sada lakše mogu prebrisati površine automobila nakon svake vožnje. U higijenski komplet također su uključene i besplatne zaštitne maske za vozače.

Projekt je dio Uberove globalne inicijative vrijedne 50 milijuna dolara u sklopu koje kompanija vozačima pruža opremu za čiste i higijenske vožnje, bez dodatnih troškova. U Hrvatskoj je tvrtka među svojim vozačima partnerima podijelila više od 25.000 maski, 90.000 pari rukavica, 700 sredstava za dezinfekciju ruku i 700 dezinfekcijskih sprejeva za površine.

Svi moramo dati svoj doprinos kako bismo sačuvali jedni druge. Naš najvažniji prioritet u Uberu je sigurnost vozača i korisnika. Ponosni smo na suradnju s Unileverom kako bismo osigurali vozačima pristup potrepštinama za čišćenje i dezinfekciju bez dodatnih troškova za njih, istaknula je Giovanna D’Esposito, generalna direktorica Ubera za južnu Europu. 

Sigurniji prijevoz igra presudnu ulogu dok prelazimo u novo normalno razdoblje. Unileverovi pouzdani proizvodi osmišljeni su kako bi svijet učinili sigurnijim, zdravijim i čišćim mjestom. Zadovoljstvo nam je surađivati s Uberom u trenucima kada je zaštita ljudi najvažnija, dodao je Matt Humby, direktor poslovnog razvoja za Europu u kompaniji Unilever International.

Vozači će kroz Uber aplikaciju moći zakazati termin za preuzimanje njihovog higijenskog kompleta, dok će korisnicima tijekom Uber vožnji na raspolaganju biti Lifebuoy sredstvo za čišćenje ruku i Cif antibakterijske maramice.

Sigurnost i dalje ostaje Uberov prioritet. Uz distribuciju higijenskih paketa među vozačima, Uber je svoje napore usmjerio i na implementaciju procesa i tehnoloških rješenja u stvarnom vremenu kako bi se zajamčilo odgovorno i sigurno korištenje njihovih usluga u svakom trenutku. Među njima je i alat za prepoznavanje objekata koji Uber aplikaciji omogućuje da utvrdi nose li vozači masku prije početka vožnje, a uveden je i kontrolni popis unutar aplikacije putem kojeg vozači i korisnici mogu potvrditi da poštuju sve sigurnosne mjere prije spajanja na platformu. KB

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox