Ured „u oblacima“ za tvrtke i obrazovne ustanove

Microsoft Office 365, posljednja generacija sustava za poslovnu produktivnost u oblaku, koji objedinjuje Microsoft Office, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Exchange Online i Microsoft Lync Online od danas je i komercijalno dostupan svim korisnicima u Hrvatskoj.

Servis koji je dostupan 24/7 obilježava prvu godišnjicu od predstavljanja te je, osim u Hrvatskoj, od danas dostupan na 45 novih tržišta. Tako će ga moći koristiti čak četiri milijarde ljudi iz 88 zemalja svijeta, a s podrškom za 11 novih jezika Office 365 trenutno je lokaliziran u 32 jezične inačice.

Office 365 omogućit će krajnjim korisnicima i malim tvrtkama pokretanje Office Web Apps, Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Lync Online i internetskih stranica za svega 15 minuta, po cijeni od šest dolara mjesečno u kunskoj protuvrijednosti, po korisniku. Također je dostupan raznovrstan izbor za srednje velike i velike tvrtke te javnu upravu, po cijeni od dva dolara mjesečno u kunskoj protuvrijednosti, za što će svaki pojedini korisnik dobiti email uslugu.

Office 365 će velikim tvrtkama ponuditi i mogućnost korištenja Microsoft Office Professional Plus softvera za računala po „plati koliko trošiš“ osnovi. Tako će za 24 dolara mjesečno, u kunskoj protuvrijednosti, svaki korisnik moći koristiti Office Professional Plus, email uslugu, glasovnu poštu, povezivati se s društvenim mrežama, razmjenjivati instant poruke, izraditi web-portal odnosno extranet stranicu, obavljati video-konferencijske pozive te koristiti „on-premise“ licence, uz neprestanu korisničku podršku. (PS/JK)

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox