Usluga potpuno prilagođena potrebama tržišta

Hrvatska pošta sa svojom uslugom hpekspres zadovoljava sve potrebe e-commerce tržišta i korisnika. Pošiljke se preuzimaju i na adresi korisnika, a njihovo uručenje jamči se unutar 24 sata. Prvi mogući rokovi dostave su već drugi dan u 10 sati u 120 mjesta diljem Hrvatske te u 15 ili 20 sati. Uručenje i preuzimanje pošiljaka može se zatražiti i subotom.

Uslugom hpekspres dostavljaju se pošiljke u više od 100 zemalja svijeta, a korisnici mogu naručiti uslugu izravno na besplatnom telefonskom broju 0800 202 202, u poštanskom uredu ili na internetskoj stranici hpekspresa.

Nova pogodnost za korisnike koji nemaju sklopljen ugovor s Hrvatskom poštom, a žele naručiti uslugu hpekspres je ta što ju mogu naručiti korištenjem internetske aplikacije https://hpekspres.posta.hr/public/add/ te steći pravo na popust od 10 posto.* Sve svoje pošiljke korisnici mogu sami pratiti na internetskoj stranici Hrvatske pošte www.posta.hr pomoću usluge track&trace.

Velika je prednost ove usluge njezina prilagođenost korisniku: preuzimanje i dostava pošiljaka na kućnoj adresi, svakodnevno preuzimanje i uručivanje pošiljaka u dogovoreno vrijeme (uključujući i subote) te pogodnosti pri slanju većeg broja pošiljaka. hpekspres nudi i pogodnosti tvrtkama koje se bave prodajom, internetskom trgovinom, TV prodajom te kataloškom prodajom. e-paket je hpekspres usluga namijenjena upravo takvim tvrtkama, a može se uručiti uz dopunsku uslugu naplate otkupnine – naplata pouzećem. Naplaćeni otkupni iznos vraća se pošiljatelju na ruke ili uplaćuje na njegov žiroračun.

*Napomena: Vrijedi za gotovinsko plaćanje, kada uslugu plaća pošiljatelj, te za hpekspres u unutarnjem prometu. Akcija vrijedi do 1. lipnja 2016. godine

(PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox