Uvod u NLP

NLP je namijenjen svima koji žele napredovati, ostvariti značajan skok u upravljanju privatnim ili poslovnim životom, za unapređenje međuljudskih odnosa, te odnosa i komunikacije unutar obitelji. NLP daje konstruktivna psihološka rješenja za idealnu komunikaciju s djecom i uspješno roditeljstvo, a pogodan je i za ljude koji se bave terapeutskim radom.

Pogodan je za sve koji su na rukovodećim pozicijama jer omogućuje razumijevanje funkcioniranja percepcije drugih ljudi, te daje alate za upravljanje organizacijom, komunikacijom, ljudskim resursima, motivacijom, odlukama i ciljevima tvrtke ili tima. NLP se danas uspješno koristi na područjima osobnog rasta, u businessu, pedagogiji, coachingu, managementu, psihoterapiji, obrazovanju, zdravstvu, sportu i mnogim drugim područjima.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Vidimo se na besplatnom predavanju UVOD U NLP koje će se održati u četvrtak 21. 2. 2019. u Zagrebu od 18:00 do 20:00 sati.

Broj mjesta na predavanju je ograničen, a prijave su obavezne. Možete se prijaviti putem maila na info@melitamcoaching.com ili putem web stranice: http://melitamcoaching.com/radionice-edukacije/uvod-u-nlp/

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox