Valamar predstavlja nove prilike za zapošljavanje na Danima poslova u turizmu u Zagrebu

Vodeća hrvatska turistička kompanija će u petak u Kongresnoj dvorani na Zagrebačkom velesajmu svim potencijalnim zaposlenicima predstaviti otvorena radna mjesta i prednosti rada u Valamar Rivieri.


Valamar Riviera, lider u odmorišnom turizmu i vodeća kompanija u hrvatskom gospodarstvu, ove će godine u visokoj sezoni zapošljavati gotovo 7.000 djelatnika u svojim hotelima, ljetovalištima i kampovima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika. Sve prednosti rada u najvećoj hotelskoj kompaniji predstavit će u petak, 25. siječnja, u  Kongresnoj dvorani na Zagrebačkom velesajmu, od 10 do 15 sati u sklopu sajma Dani poslova u turizmu.

Radi se o zajedničkom projektu Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Ministarstva turizma, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Hrvatske turističke zajednice. Prva je manifestacija organizirana u Osijeku 18. siječnja, a nakon ove u Zagrebu, 1. veljače održat će se ona u Splitu. Sajam Dani poslova u turizmu izvrsna je prilika za jednostavnije zapošljavanje, obrazovanje u centrima kompetentnosti te za promociju turističko – ugostiteljskih zanimanja, a posjetitelji će također moći saznati detalje o uvjetima rada, smještaju i mogućnostima razvoja karijere u turizmu.

Inače, Valamar Riviera se pozicionirala kao najpoželjniji poslodavac u turizmu. Plaće su čak 27 posto više od prosjeka u turizmu, a kompanija svim zaposlenicima osigurava minimalno 5.000 kuna neto primanja za odrađeni puni fond sati. Uz to, Valamar provodi čak 21 program nagrađivanja zaposlenika, nudi redovne stimulacije te osigurava više od 22 sata edukacija i treninga po zaposleniku.

Osim toga, svim sezonskim radnicima koji u Valamarove destinacije dolaze raditi iz drugih dijelova Hrvatske i regije osiguran je kvalitetan smještaj te tri obroka dnevno na teret poslodavca.

Sezonski posao prvi je korak za stalni cjelogodišnji posao, a Valamar, kao najveći poslodavac u turizmu, za 2019. godinu nudi 1.200 ugovora za stalnog sezonca u okviru V+3 programa i 300 novih ugovora za stalni radni odnos.

Kao velika kompanija koja se brzo razvija i raste, Valamar Riviera zapošljava djelatnike i stručnjake raznih profila. Od IT stručnjaka, specijalista za marketing, brand management, prodaju, financije, upravljanje investicijskim projektima do raznih zanimanja u operacijama poput konobara, recepcionara i spremačica, te brojne specijaliste kao što su kuhari, slastičari ili sommelieri. Upravo je zato rad u Valamaru prilika za razvoj karijere, a ne samo prilika za jednokratnu zaradu preko ljeta.

U prilog činjenici da su Valamarove vrijednosti prepoznate govori i podatak da je Valamar Riviera TOP Poslodavac u turizmu u Hrvatskoj prema istraživanju portala MojPosao. (G.G.)

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox