Veliko priznanje za Falkensteiner – Club Funimation Borik najbolji je hotel u Hrvatskoj!

HolidayCheck Award 2014. - Među najpopularnijim hotelima na svijetu su i Falkenstenier Club Funimation Borik, Hotel & Spa Iadera, Family Hotel Diadora i Hotel Adriana!

Falkenstenier Club Funimation Borik dobio je izuzetnu godišnju nagradu najvećeg nezavisnog web portala za putovanja na njemačkom govornom području - HolidayCheck Award 2014 u kategoriji najbolji hotel u Hrvatskoj! Više od 982,000 recenzija hotelskih gostiju tijekom proteklih 12 mjeseci izabralo je 389 pobjednika u šest kategorija: najvažnija je kategorija najbolji hotel u zemlji biran među 41 glavnom turističkom destinacijom, a ostale kategorije su omiljeni gradski hoteli, wellness hoteli, odmarališta, obiteljski hoteli i hoteli za parove.


No, to nije kraj sjajnih vijesti za Falkensteiner! Falkensteiner Hotel Adriana lider je u Hrvatskoj u kategoriji popularnih hotela za parove. U istoj kategoriji nagradu su dobili i Falkensteiner Hotel Maria Prag te Falkensteiner Hotel Schladming.  Family Hotel Diadora najpoželjnije je obiteljsko ljetovalište, a Falkensteiner Hotel & Spa Iadera dobio je vrijedno priznanje TopHotel Award 2014.

Osvojiti ovu prestižnu nagradu nije bilo nimalo lako jer svaka dobivena recenzija u određenoj kategoriji mora biti pozitivna. Nadalje, potrebno je minimalno 40 dobrih recenzija gostiju u proteklih 12 mjeseci, minimalno 90 posto gostiju treba ostaviti preporuku te prosječna ocjena 5 na skali od 1 (veoma malo) do 6 (izvrsno). HolidayCheck Award je nagrada gostiju namijenjena budućim gostima te ih informira o kvaliteti i uslugama hotela diljem svijeta. Više od 150 000 hotela iz 220 zemalja do sada je dobilo recenzije gostiju.


Zadarski hotel Club Funimation Borik, obiteljska i wellness oaza, dobio je ukupno 192 recenzije od strane gostiju, ocjenu 5,6 od maksimalnih 6 i čak 96 posto preporuka gostiju.

„Izuzetno smo ponosni zbog ovog vrijednog priznanja. Htio bih se ovim putem zahvaliti svim našim djelatnicima na sjajno odrađenom poslu, motivaciji i zalaganju. Uvijek nam je najvažnije kada su gosti zadovoljni te kada prepoznaju kvalitetu usluge naših hotela. No, priznanja su i odličan poticaj i motivacija za budućnost,“ rekao je Marin Kirin, generalni menadžer Falkensteiner resorta Borik.

(PS/Z.R.)

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox