Veliko priznanje za tri Falkensteiner hotela u Hrvatskoj

Foto: Poslovni savjetnik

Falkenstenier Hotel & Spa Iadera, Family Hotel Diadora i Hotel Adriana dobili su još jedno cijenjeno priznanje – HolidayCheck Award 2013 – godišnju nagradu najvećeg nezavisnog web portala za putovanja na njemačkom govornom području.

Više od 780,000 recenzija hotelskih gostiju tijekom proteklih 12 mjeseci izabralo je pobjednike u sedam kategorija: ljetovališta, gradski hoteli, wellness hoteli, zimovališta, obiteljski hoteli, hoteli za parovi te kategorija najbolji hotel u zemlji biran među dvadeset glavnih turističkih destinacija. Pored 99 najboljih hotela na svijetu, još 450 prepoznato je od strane gostiju te dobilo priznanje TopHotel Award 2013. Hotel & Spa Iadera lider je u Hrvatskoj u kategoriji hotela za parove, Family Hotel Diadora najpoželjnije je ljetovalište, a Falkensteiner hotel Adriana dobio je priznanje TopHotel Award 2013.

Osvojiti ovu prestižnu nagradu nije bilo nimalo lako jer svaka dobivena recenzija u određenoj kategoriji mora biti pozitivna. Nadalje, potrebno je minimalno 40 dobrih recenzija gostiju u proteklih 12 mjeseci, minimalno 90 posto gostiju treba ostaviti preporuku te prosječna ocjena 5 na skali od 1 (veoma malo) do 6 (izvrsno). HolidayCheck Award je nagrada gostiju namijenjena budućim gostima te ih informira o kvaliteti i uslugama hotela diljem svijeta. Više od 150 000 hotela iz 220 zemalja do sada je dobilo recenzije gostiju. Posjetiteljima HolidayCheck platforme dobro su poznati Falkensteiner hoteli. Naime, ovu prestižnu nagradu već su osvojili Falkensteiner Club Funimation Borik prošle godine i Family Hotel Diadora 2011. godine. 

Izuzetno nam je drago što su oba hotela iz resorta Punta Skala nagrađena ovom prestižnom nagradom. Luksuzni hotel s pet zvjezdica, Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, uistinu je odlična romantična destinacija za parove, što potvrđuje svojom izuzetnom lokacijom na vrhu poluotoka Punta Skala, modernom arhitekturom i dizajnom i nevjerojatnim SPA prostorom koji se proteže na čak 6.000 kvadratnih metara. S druge strane, Family Hotel Diadora pravi je raj za obitelji s djecom – sve je ovdje – od soba, restorana te Falkylanda - podređeno mališanima, izjavio je Georg Unterkircher, generalni menadžer Punta Skale.

Priznanja su odličan poticaj i motivacija za budućnost, rekao je Marin Kirin, generalni menadžer Falkensteiner Resorta Borik. (PS/HT)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox