Vesna Ilić nova direktorica Regionalnog centra Rijeka u Basler osiguranju

Uprava Basler osiguranja Zagreb imenovala je Vesnu Ilić novom direktoricom Regionalnog centra Rijeka.

 

Na mjesto direktorice Regionalnog centra Rijeka u Basler osiguranju Zagreb Vesna Ilić dolazi s funkcije direktorice podružnice Sunce osiguranja u Rijeci, a koju je uspješno obnašala posljednjih godinu dana.

U skladu s tvrtkinom strategijom širenja prodajne mreže i privlačenja klijenata pravog profila Vesna Ilić će na novoj funkciji u Basler osiguranju Zagreb biti odgovorna za razvoj odnosa s klijentima s osobitim naglaskom na prepoznavanje i razvoj novih prodajnih kanala, a sa svojim timom stručnjaka će se posvetiti i zadovoljstvu klijenata kako bi se dodatno pospješila njihova vjernost i zadovoljstvo. Riječki je ogranak Basler osiguranja Zagreb organiziran na način da u svakom trenutku može pružiti maksimalno kvalitetnu uslugu u cijelom osigurateljnom procesu, dok educirani prodajni savjetnici klijentima pružaju podršku pri izboru proizvoda prema njihovim željama i mogućnostima.

 

Vesna Ilić je osigurateljnu karijeru započela 1998. godine u Mediteran osiguranju kao voditeljica Odjela šteta da bi 2001. godine postala direktorica podružnice Jadranskog osiguranja u Rijeci. Od 2009. godine pa sve do prelaska u Basler osiguranje Zagreb bila je direktorica podružnice Sunce osiguranja u Rijeci.
Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox