Video HTZ-a 'Ambasadori hrvatskog turizma' proglašen najboljim svjetskim promidžbenim spotom

Ivo Cagalj/PIXSELL

Promo spot Hrvatske turističke zajednice „Ambasadori hrvatskog turizma“ odlukom američkog stručnog i predstavničkog žirija Citizine Networksa i National Association of Broadcasters, osvojio je nagradu „Travel Video Awards“ u kategoriji „Best Video by a Tourism Organization“.


Svečana dodjela nagrada održana je u Las Vegasu, a priznanje je uručio Philip DeBevoise, osnivač i predsjednik Uprave Citizine.tv.

Nagradu je preuzeo direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić te se obratio okupljenima: „S velikim veseljem i ponosom primili smo vijest o kandidaturi našeg promotivnog videa u kategoriji za najbolji video turističke organizacije, a osvojena nagrada za nas predstavlja ogromnu radost i satisfakciju. Ovo je potvrda da u Hrvatskoj turističkoj zajednici, zajedno s partnerima, kreiramo vrhunske promotivne sadržaje koji su međunarodno prepoznati i prihvaćeni od strane struke, ali i od strane brojnih ljubitelja putovanja diljem svijeta“.

Također je dodao kako posebne zahvale upućuje svima koji su na bilo koji način sudjelovali u izradi promotivnog spota, te svima onima koji su svojim glasovima pridonijeli osvajanju nagrade.

U kategoriji u kojoj je odnio nagradu pristiglo je 44 prijave, a u uži izbor ušli su spotovi Hrvatske, Perua, Kolumbije i Jordana.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox