Vidoje Vujić: HDZ-ov koncept razvoja je ravan elementarnoj nepogodi

Potpredsjednik primorsko-goranske Županijske organizacije SDP-a Erik Fabijanić upozorio je na konferenciji za novinstvo u Rijeci na teško stanje u nekim hotelskim tvrtkama na tom području ističući da ono negativno djeluje na turističku sezonu.

Fabijanić je rekao kako je prije šest godina održana tematska sjednica Županijske skupštine o nepravilnostima u privatizaciji "Liburnia riviera hotela", a ni danas u njima nije definirano vlasničko stanje. Problem je, dodao je, i nezavršena privatizacija tvrtke "Imperial" iz Raba, "Jadran" iz Crikvenice u stečaju te najnoviji primjer zatvaranja hotela "Marina" iz Selca. Fabijanić je ustvrdio kako je nužno pronaći kvalitetne i stručne strateške partnere tvrtaka, a ne špekulantske ulagače.

Zamjenik primorsko-goranskog župana Vidoje Vujić ocijenio je da je to područje, ali i cijela zemlja, "postalo žrtva stihijskog načina razvoja". HDZ-ov koncept razvoja je ravan elementarnoj nepogodi, a svi smo postali žrtve i taoci - rekao je i dodao kako su na regionalnoj i lokalnoj razini iscpljene sve mogućnosti da se utječe na razvoj toga kraja te da se samo može upozoravati odgovorne na državnoj razini. (Hina/mš)

 

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox