Vidošević se zbog bolesti povlači iz Kraša, zamjenjuje ga Damir Bulić

Nadan Vidošević se povlači s funkcije predsjednika Uprave Kraša zbog posljedica virusnog meningitisa od kojeg je bolovao ovo ljeto, piše Večernji list.

Vidošević neće u potpunosti napustiti Kraš nego će i dalje pomagati u poslovanju tvrtke.  Nadzorni odbor Kraša na današnjoj je sjednici imenovao Damira Bulića za novog predsjednika Uprave Kraša, a dosadašnji predsjednik Uprave Nadan Vidošević iz osobnih razloga je podnio ostavku na ovu funkciji te je imenovan za savjetnika Uprave Društva.

Vidošević će i dalje ostati na mjestu predsjednika Hrvatske gospodarske komore, poručili su iz HGK.

Vidošević je najdugovječniji čelnik HGK,  a karijeru je započeo kao referent u Dalmacijacementu. Godine 1990. došao je na mjesto glavnog direktora. Tri godine poslije došao je na mjesto zastupnik Splitsko-dalmatinske županije u Županijskom domu Sabora, a bio je i na mjestu ministra gospodarstva Nikice Valentića.

Damir Bulić, koji je od danas predsjednik Uprave Kraša, karijeru je započeo u toj tvrtki 1999. kao pripravnik u Sektoru financija i kontrolinga. Obavljao je poslove analitičara novčanog tijeka te menadžera za koordinaciju potraživanja i obveza društva.

Na funkciju direktora Službe financija imenovan je 2004., a sredinom svibnja ove godine postaje član Uprave društva. (jk)

 

Izvor: www.vecernji.hr/Hina
Foto: Goran Stanzl/Pixsell 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox