Vip blagajna s novim funkcionalnostima

Pripremite se za zadnji val fiskalizacije uz unaprijeđenu Vip blagajnu s najjednostavnijim i najbržim izdavanjem fiskalnih računa. Korisnicima je sad na raspolaganju funkcionalnost skladišta/zaliha robe, a novost je i definiranje složenih proizvoda s normiranjem zasebnih materijala sadržanih u krajnjem proizvodu.

Nove funkcionalnosti unaprjeđuju poslovanje u pogledu nadzora i kontrole troškova, s obzirom da je omogućena 0-24 satna kontrola nad potrošnjom i zalihama u skladištu. Korisnici s virmanskim plaćanjima mogu definirati valutu, odgodu plaćanja te dodatne podatake koji se ispisuju na računu. Također, uskoro će na raspolaganju biti i funkcija sezonskog sna kojom će moći jednu ili više licenci staviti u mirovanje. Za izdavanje fiskalnog računa potreban je samo pristup internetu, a cijena kompletne usluge uz održavanje aplikacije te telefonsku podršku, iznosi 60 kn + PDV mjesečno bez ugovorne obveze. Korisnici Vip blagajne uz ugovor na 24 mjeseca mogu odabrati smartphone i mobilni printer za 140 kn + PDV mjesečno te tablet i žičani printer za 160 kn + PDV mjesečno. Također, korisnici mogu odabrati samo mobilni printer po cijeni od 80 kn + PDV mjesečno, odnosno žičani printer po cijeni od 60 kn + PDV mjesečno. Korisnici uz Vip blagajnu za samo 35,07 kn mjesečno mogu aktivirati i Vip mobilni internet S tarifu koja uključuje 1GB prometa. Više informacija i probnu verziju

Vip blagajne namijenjene svim obveznicima Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom  potražite na www.vipnet.hr ili na 091 77 00. PS/S.P.

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox