Virtualni SAS Globalni forum po prvi put besplatan za sve posjetitelje

Najveći globalni događaj iz područja analitike i umjetne inteligencije, Virtualni SAS globalni forum 2020, 16. srpnja će po prvi put otvoriti vrata svim posjetiteljima.


Prijenos uživo počinje u 17:00 sati, a konferenciju će otvoriti poznati autor i optimista Simon Sinek. Tijekom devet sati programa, moći ćete pratiti vodeća svjetska imena koja će govoriti na temu inovacija, na koji način se kompanije i vlade suočavaju sa pandemijom, o ekonomskom oporavku i izmijenjenoj budućnosti. Registracija za Virtualni SAS globalni forum 2020 je besplatna.

Govornici

Svjetski poznati optimista i vizionar Simon Sinek vodit će razgovor zasnovan na njegovom bestseleru „Beskonačna igra”. S prisutnima će podjeliti na koji način ljudi, na vodećim pozicijama u kompanijama, mogu iskoristiti osnovne postulate „beskonačne igre“ kako bi bili ispred konkurencije.

Prisutnima će se obratiti i vodeći ljudi SAS kompanije – osnivač i izvršni direktor Jim Goodnight, operativni i direktor tehnike Oliver Schabenberger kao i viši potpredsjednik istraživanja i razvoja Bryan Harris. Oni će govoriti o budućnosti analize podataka u Cloud okruženju, na edge tehnologiji i s umjetnom inteligencijom. 

Povezivanje, suradnja i razmjena iskustava

Kreirajte svoju agendu iz raznovrsnog programa koji će biti ponuđen posjetiteljima: od studije slučaja korisnika SAS-a poput Cleveland klinike i edukativnih programa do inicijativa za dobrobit čovječanstva, dok će korisnici SAS-a  imati priliku prisustvovati praktičnim sesijama. U virtualnom izložbenom dijelu, posjetitelji će imati priliku vidjeti primjere upotrebe programa za rješavanje poslovnih problema, kao i da uživo razgovaraju s ekspertima u periodu od 18:30 do 02:00 sata iza ponoći. PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox