Vladimir Karmelić novi direktor Studija 3LHD

3LHD, renomirani hrvatski arhitektonski studio, imenovao je Vladimira Karmelića na poziciju direktora. Karmelić preuzima upravljanje uredskim poslovanjem i odnosima s klijentima i suradnicima od dosadašnje direktorice Romane Ilić koja prelazi na novu funkciju unutar 3LHD tima.


U 30 godina djelovanja, 3LHD se afirmirao kao jedan od najpoznatijih i najuspješnijih hrvatskih arhitektonskih ureda. Autori su nekih od ključnih radova novije hrvatske arhitekture poput Hotela Lone u Rovinju, Splitske Rive ili sportskog i javnog centra Zamet u Rijeci. Njihovo je djelovanje obilježeno kontinuiranim rastom ureda i povećanjem opsega i složenosti projekata. Kroz trideset-godišnju praksu i inovativan pristup radu, realizirali su bogat portfolio međunarodno nagrađivanih projekata različitih tipologija (stambenih, komercijalnih, javnih, poslovnih i kulturnih), postali platforma za suradnju i razmjenu znanja i dosljedno pomicali granice izvrsnosti.

Iskusno vodstvo s globalnom vizijom
Vladimir Karmelić iza sebe ima više od 15 godina iskustva na vodećim pozicijama u međunarodnim poduzećima. Pridružuje se 3LHD-u s impresivnim rezultatima u vodstvu multinacionalnih timova, upravljanju visokoprofilnim klijentima i poboljšanju operativne učinkovitosti. Njegovo iskustvo obuhvaća različita područja, uključujući marketing, financije, prodaju, ljudske resurse, IT i administraciju.

Veselim se što se pridružujem 3LHD-u u ključnom trenutku njihove uspješne priče," kaže Vlado. "Predanost inovacijama, održivosti i angažmanu u zajednici rezonira s mojim viđenjem poslovanja, i uzbuđen sam što ću svojim radom doprinijeti tome da 3LHD bude još uspješniji.

S Karmelićem na čelu, 3LHD nastavlja poslovanje, spajajući njegovo međunarodno iskustvo s etabliranom reputacijom studija koji stvara arhitekturu s dodanom vrijednosti. Među strateškim ciljevima u narednom razdoblju je još veći fokus na globalnu konkurentnost i visoke standarde izvrsnosti, čime će 3LHD nastaviti promicati kvalitetnu arhitekturu ne samo u Hrvatskoj, već i širom svijeta. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox