Vladimir Štokić je novo pojačanje Zagrebačke pivovare

Vladimir Štokić preuzeo je funkciju menadžera za punjenje piva te tako postao novo pojačanje u proizvodnim operacijama Zagrebačke pivovare.

Vladimir Štokić dolazi iz tvrtke Sinitech Zagreb, vodeće hrvatske kompanije u području inženjerstva i proizvodnih inovacija u prerađivačkom sektoru, gdje je kao menadžer za razvoj poslovanja vodio nekoliko projekata u inozemstvu te projekt instalacije nove linije za punjenje limenki u Zagrebačkoj pivovari.

Vladimir Štokić ima dugogodišnje iskustvo u industriji pića. Od 1991. do 2004. godine obavljao je različite funkcije unutar tehničkog sektora u tvrtki Coca-Cola Beverages u Zagrebu, uključujući poziciju menadžera tehničkih operacija. Godine 2005. preuzima zonske i grupne funkcije vezane uz vođenje investicija i optimizacija u svrhu poboljšanja efikasnosti proizvodnje unutar tvrtke Coca-Cola Hellenic Bottling Company.

Na svojoj novoj poziciji Vladimir Štokić bit će odgovoran za planiranje, organizaciju i upravljanje radom punionice piva, uvođenje novih pakiranja i optimiranje korištenja proizvodne opreme, a odgovarat će direktoru proizvodnih operacija. (PS/HT)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox