Vlasnik čak 20 Lavova iz Cannesa dolazi na Digital Takeover konferenciju

Peter Corbett prvi je predavač čije će bogato i zanimljivo iskustvo privući veliko zanimanje sudionika ovogodišnjeg Digital Takeovera koji će se održati 13. ožujka u CineStaru u zagrebačkom Branimir Centru.


Za Corbetta bez sumnje možemo reći da je inspirativan lider bogatog iskustva koji uspješno povezuje kreativnu i tehnološku zajednicu. Osnivač je iStrategyLabsa, digitalne agencije koja razvija rješenja za izazove klijenata i uvodi ih u online i offline svijet. Njegovi radovi osvajaju brojne nagrade i priznanja, a među njima se nalazi čak 20 Lavova iz Cannesa.

Svojim predavanjem na konferenciji Digital Takeover odvest će vas na čarobno putovanje kroz nove mogućnosti za marketingaše, proizvođače, programere i poduzetnike.

Budući da društvene i mobilne tehnologije rapidno mijenjanju način na koji konzumiramo informacije, komuniciramo jedni s drugima, pa čak i donosimo odluke, brendovi i agencije prisiljeni su promijeniti način na koji dosežu do postojeće i nove publike. U svom predavanju Peter Corbett, dat će nam detaljno objašnjenje pristupa korisničkom iskustvu na društvenim mrežama s ciljem povećanja engagementa - od "hakiranja" fizičkih objekata/prepreka do implementacije zadnjih novosti iz mobilnog svijeta u stvarni svijet.

Kreativac sa svjetskim iskustvom
Peter Corbett  poznato je ime u marketinškoj industriji s bogatim iskustvom u području tehnoloških inovacija i fokusom na izgradnji zajednice te širokih interesa i specijalnosti: od programiranja i dizajna, TV produkcije do oglašavanja.

U svojoj karijeri surađivao je s vodećim svjetskim brandovima i osmislio globalno zapažene kampanje. Neki od njih su: General Electric, Facebook, Google, Disney, Audi, Coca-Cola, Ford, Intel, Microsoft i drugi. Savjetuje stotine tehnoloških tvrtki i startupova u cijelome svijetu. Utemeljitelj je velikog tehnološkog DC Tech Meetupa koji trenutno ima 19.000 članova i pokretač je festivala DCWEEK za više od 12.000 sudionika.

Osvojio je 20 Lavova iz Cannesa, dvije nagrade za malu agenciju godine, BizBash ga je 2015. g. proglasio najinovativnijom osobom za evente i tri puta je proglašavan najutjecajnijom osobom mlađom od 40 godina iz Washingtona.

U prodaji su early bird ulaznice
Više od 500 domaćih i regionalnih stručnjaka okupilo se prošle godine na prvoj velikoj digitalnoj konferenciji Digital Takeover. S još bogatijim programom i renomiranim predavačima, fokus konferencije u 2018. jest ljudski faktor u digitalnoj transformaciji, te način na koji treba slušati korisnika i pristupati mu u eri u kojoj je praćenje inovacija u tehnologiji i navika korisnika neizbježno. Donosimo širu sliku digitalne transformacije, nova i konkretna rješenja te savjete za kreiranje održive digitalne kulture na hrvatskom tržištu.

Na vrijeme osigurajte svoje mjesto i budite dio druge po redu konferencije Digital Takeover koja će se održati 13. ožujka 2018. u CineStaru u zagrebačkom Branimir Centru.

U prodaji su Early Bird ulaznice u ograničenoj količini po cijeni od 1.500 kn, a u njihovu je cijenu uključeno sudjelovanje na svim predavanjima, panelima i ostalim programskim formatima konferencije, kao i ručak, pauze za kavu i druženje nakon službenog programa uz hranu i piće. Early Bird ponuda vrijedi do 31. siječnja, nakon čega redovita cijena kotizacije iznosi 2.600 kn te last minute po cijeni od 2.900 kn.

Uskoro otkrivamo ostale predavače i paneliste te bogat i raznolik program. Sve novosti pratite na Facebooku i www.digitaltakeover.hr.

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox