Volonterskim akcijama GRAWE obilježio Međunarodni dan mira

Osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska d.d. nizom volonterskih akcija koje se tijekom rujna i listopada održavaju diljem Hrvatske obilježava Međunarodni dan mira i daje svoj doprinos promicanju volontiranja u zajednici u kojoj djeluje.

Kao društveno odgovorno poduzeće, osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska d.d. pridružilo se inicijativi „Hrvatska volontira – volontiraj, budi promjena!“ organizirajući sa svojim zaposlenicima niz volonterskih akcija po čitavoj Hrvatskoj.

Zaposlenici GRAWE-a su prošli tjedan u Tićanu s Koradom Korlevićem, voditeljem Znanstveno-edukacijskog centra Višnjan čistili stari vinograd i stabla smokava u Botaničkom vrtu i vinogradu nedaleko od Zvjezdarnice u Tićanu. Na Međunarodni dan mira, 21. rujna, uređivali su prostore Doma za nezbrinutu djecu A. G. Matoš u Selskoj ulici u  Zagrebu, pedijatrijski odjel i dječju igraonicu Županijske bolnice u Čakovcu i prostore Dječjeg vrtića Cekin u Slavonskom Brodu (neprofitna organizacija koja odgaja djecu tipičnog razvoja i djecu s posebnim potrebama). Akcije po regijama se nastavljaju do kraja listopada (popis u prilogu).

Prošle je godine GRAWE za akciju u kojoj su zaposlenici uređivali prostore Doma za starije i nemoćne osobe u Iloku primio od Volonterskog centra Osijek nagradu u kategoriji Doprinos poslovnog sektora razvoju i promicanju volonterstva. Djelatnici GRAWE-a prijašnjih godina su uređivali gradske parkove u Rijeci, Puli, Županji i Varaždinu, pošumljavali  opožareno područje Nacionalnog parka Krka i slično. (ps/jk)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox