Volvo Trucks snima televizijsku reality seriju: pjevačica Mapei testira kamion uživo na cesti

Volvo Trucks nastavlja s originalnim marketingom, ovog puta putem televizijskog reality programa s pjevačicom Mapei. Tijekom devetodnevnog putovanja Europom, snimit će novi glazbeni videospot s redateljicom Lizom Minou Morberg. Pomoć će im pružiti kamion Volvo pun rekvizita i jedan od najboljih svjetskih vozača, Jens Karlsson, iz filma The Epic Split. Rezultat možete vidjeti u televizijskoj seriji Reality Road.

„Serijom Reality Road želimo pokazati snagu svojih servisnih usluga“, kaže Per Nilsson, direktor za odnose s javnošću u kompaniji Volvo Trucks. „Da bi kamion bio na cesti, usluge koje su povezane s njim jednako su važne kao i sam kamion. Istovremeno želimo i stvoriti televizijsku zabavu koja će privući širu publiku. Koliko znam, nijedno drugo poduzeće nije do sada upotrijebilo televizijski reality show u marketinške svrhe“, kaže on.

Tijekom serije Mapei, čiji posljednji hit je bio Don’t Wait, i redateljica Liza Morberg, snimit će glazbeni videospot za Mapeinu novu pjesmu millionwaystolive. Pomagat će im Jens Karlsson, koji vozi kamione već 28 godina i nastupao je kao precizni vozač u filmovima kompanije Volvo Trucks The Epic Split i The Ballerina Stunt.

„Moj je zadatak u seriji voziti kamion i pružiti što sigurnije putovanje Europom i pokazati što znači raditi kao vozač“, kaže nam on. Bio sam i ranije pred kamerama, ali ovo je zaista bilo nešto posve različito. Ranije sam samo vozio i nisam trebao pričati pred kamerom“, kaže Jens Karlsson.

Osim što ćemo tijekom ove serije vidjeti servisne usluge kamiona kompanije Volvo Trucks u različitim neočekivanim situacijama, pratit ćemo i pjevačicu Mapei tijekom izazova i upoznavanja sa svijetom kamiona. Između ostalog, vidjet ćemo je na nastupu s transvestitima na trajektu za Poljsku, na spontanom koncertu u predgrađu Pariza i tijekom vratolomije na dva kotača u Berlinu. Serija obuhvaća ukupno osam epizoda. Prve tri bit će objavljene ne na YouTube kanalu kompanije Volvo Trucks 11. lipnja. (PS/Z.R.)

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox