"Vožnja u pijanom stanju manje opasna nego pijano vođenje države"

Kandidati Kukuriku koalicije za 1. izbornu jedinicu Vesna Pusić, Davor Bernardić, Josip Kregar i Tonino Picula prvi su dan izborne kampanje za predstojeće parlamentarne izbore započeli druženjem uz kavu s građanima na Trgu Bana Jelačića i izrazili uvjerenje da će dobiti povjerenje najvećeg broja hrvatskih građana.

Krajnje je vrijeme da ljudi znaju što se događa i da im se polažu računi, istaknula je potpredsjednica HNS-a Vesna Pusić, 2. na listi Kukuriku koalicije u 1. izbornoj jedinici.

"Svatko je vidio kako vladajući rade"

Uspoređujući kandidate sadašnje vlade i Kukuriku koalicije, Pusić je kazala kako je za kandidate vladajuće stranke svatko u ovoj zemlji vidio što znaju i kako rade, a "tko smatra da je to što su oni radili dovoljno dobro i da su zadovoljni, taj treba glasati za njih", naglasila je.

Uvjeren u pobjedu na izborima je i nezavisni kandidat s liste SDP-a Josip Kregar, četvrti na listi, koji ističe da je dosta sadašnje vlasti te da je potrebna promjena. Komentirajući slučaj varaždinskog gradonačelnika, HNS-ovca Gorana Habuša, koji je zbog vožnje u pijanom stanju odstupio s kandidacijske liste za izbore, Kregar kaže kako "je vožnja autom u pijanom stanju manje opasna nego vođenje države u pijanom stanju što smo do sada imali". Napomenuo je da pritom misli neke vodeće članove sadašnje vlasti koje prati dosta neugodan glas te dodao da ih nije potrebno imenovati "jer svi znaju tko su". (Hina/jk)

 

 

 

Foto:Tomislav Miletic/PIXSELL

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox