Vrbani dobivaju kvartovski šoping centar od 50 milijuna eura

Nastavlja se gradnja trgovačkog centra na Vrbanima III koja je prestala prije tri godine. Tako će uskoro stanovnici dobiti trgovački centar vrijedan 50 milijuna eura, ali vrtić i školu još će trebati pričekati, piše Večernji list.

Zagreb uskoro dobiva novi šoping centar, a otvorenje se očekuje početkom 2013. Godine. Investitor ne otkriva koji će sve sadržaji biti u centru. Propale su najave od 2007. godine da će u centru biti kinodvorane, kuglane, wellnes i rekreativni centar. Prema najnovijim planovima centar će se graditi na dva kata s prizemljem, a imat će garažu, supermarket i brojne ugostiteljske objekte.

Želimo da to bude mjesto gdje će roditelji moći zajedno s djecom uživati i provoditi slobodno vrijeme, ali gdje će se i mladi ljudi moći zabaviti. To neće biti mjesto namijenjeno isključivo kupovanju, poručio je Igor Hržić, direktor društva Vrbani projekt.  Cilj je da korisnici centra budu prije svega stanari Vrbana. Raspored cijelog centra i svi sadržaji biti će fokusirani isključivo na njih. Ali ono što uistinu nedostaje Vrbanima to su vrtić i škola, a to će čini se ipak morati čekati duže nego trgovački centar vrijedan 50 milijuna eura. (HT)

 

Izvor: Večernji list, 29. studenog 2011.

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox