Vrhunska konferencija i uskršnji vikend u Opatiji

Najveća konferencija u Istočnoj Europi posvećena rizicima u upravljanju, sprječavanju korupcije i pranja novca, društveno-odgovornom poslovanju, etičkom upravljanju i usklađivanju s europskim i svjetskim normama, počinje za 8 dana u bajkovitoj Opatiji!


Specijalisti za usklađenost i etiku, etički povjerenici, revizori, auditori, predstavnici lokalne samouprave i državne uprave, odvjetnici, HR stručnjaci te specijalisti za rizike, internu kontrolu i sprječavanje korupcije, okupit će se 18. i 19. travnja u AMADRIA konferencijskom parku 25/7 na drugoj Croatia East Europe Ethics and Compliance konferenciji u organizaciji tvrtke Ravecon. Dvodnevni skup na jednom će mjestu okupiti vrhunske regionalne, europske i svjetske stručnjake koji će sudionicima prenijeti znanja, konkretna iskustva i tehnike u rješavanju specifičnih problema i izazova s kojima se susreću, a na marginama konferencije očekuju se razgovori oko pokretanja projekta „Poboljšanje etičkog upravljanja na lokalnoj raziniizmeđu predstavnika Vijeća Europe, Ministarstva uprave, Udruge gradova i etičkih stručnjaka.“

Jedan od ciljeva ove konferencije je podići svijest o etičkom promišljanju u privatnom i javnom sektoru te istaknuti važnost sprječavanja korupcije odnosno upravljanja njezinim rizicima u javnoj upravi, javnopravnim tijelima, gradovima i općinama, trgovačkim društvima u kojima država te jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave imaju vlasničke udjele.

U Opatiju stižu predstavnici tvrtki i institucija, među kojima su Microsoft, PharmaSwiss, Novartis, Sandoz, Pliva, Roche, T-Com, Ericsson Nikola Tesla, Europska Investicijska Banka, RBA, HPB, Addiko banka, HEP, Croatia osiguranje, Ministarstvo financija, Porezna uprava, Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa, Srbija voz, Infrastruktura železnice Srbije, Lek farmacevtske družbe, Gradsko vijeće grada Rige (Latvija), Red Flag Grupa, Navex Global i drugi.

Budite i vi među njima! Ovo je jedinstvena prilika da na jednom mjestu steknete nova znanja, ostvarite kontakte i proširite poslovnu mrežu te u neformalnoj atmosferi doznate konkretne odgovore na probleme s kojima se suočavate.

Po završetku konferencije, provedite čaroban uskršnji vikend na božanstvenoj destinaciji u jednom od najboljih opatijskih hotela, i to za simboličnu cijenu koju je osigurao organizator. Očekuje vas mnoštvo raznovrsnih sadržaja koji će ovaj Uskrs učiniti uistinu nezaboravnim.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox