Women in Adria: Proffesional Networking Night

Atmosfera s PNN-a održanog u listopadu 2012.

Nakon uspješnog Svarog Professional Networking Night-a održanog u listopadu prošle godine, Women in Adria u suradnji s Badelom 1862 nastavlja slaviti žene i ženske uspjehe. Iako je industrija alkoholnih pića tradicionalno muška, stakleni strop se lomi u svijetu i kod nas. Proizvodnjom vina i žestokih pića u Badelu 1862 dominiraju upravo žene.

Činjenica da je svega 10% degustatora vina žena dok je degustatorica žestokih pića gotovo 50%, ruši mit kako muškarci bolje podnose alkohol. Žene već duže vremena uživaju u čaši dobrog vina. Istraživanje NPD-a, tvrtke za istraživanje tržišta, pokazalo je da žene češće naručuju alkoholna pića u restoranima (9% više u 2009, 3% više u 2010).

Konzumacija alkoholnih pića kod muškaraca se smanjuje (4% u 2009, 6% u 2010) iako još uvijek u restoranima konzumiraju oko 10% više od žena, a budući da žene u većini slučajeva obavljaju kupovinu za kuću, 65-70% odluka o kupovini pića za kućanstvo upravo je u ženskim rukama. 

Prije odlaska na zasluženi godišnji odmor svratite na Professional Networking Night-u 3.7.2013. u klubu Mansion na Jarunu, s početkom u 19 sati. Budući da je svaki uspjeh rezultat timskog rada, poziv je upućen muškarcima da se pridruže u networkingu i uživanju u dobroj hrani i piću. Prijavite se ovdje. (PS/LP)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox