YOOMLOO: hrvatski proizvod i prva društvena mreža za potrošače

Puštena je u pogon nova, unapređena verzija prve društvene mreže na svijetu koja je u svoj rad unijela ono najvažnije u svijetu komuniciranja i povezivanja – obostrano zadovoljstvo – potrošača i brandova.

Nakon par mjeseci prve testne, zatvorene faze Yoomloo se predstavio korisnicima u novom ruhu. Početna faza pokazala je odlične rezultate i veliki interes korisnika. Najveća vrijednost osvojene nagrade iznosila je 5.000 kn što pokazuje i veliku podršku koju su brendovi iskazali ovom novom komunikacijskom alatu.

Jedna od posebnosti mreže, vrlo popularni upitnici Cool or Not, kreirani su od gotovo dvjesto korisnika koji su prepoznali prostor kroz koji mogu iskazati svoj stav o brandu. Broj ocjena koje se vežu uz ove upitnike dosegao je brojku od 82.631. Korisnici su time vrlo brzo prepoznali i prihvatili mogućnosti koje im pruža njihov profil i aktivnosti na mreži. Broj podijeljenih nagrada popeo se na 346, a broj korisnika koji su osvojili nagrade na 198.

Yoomloo stalno unapređuje svoj sustav pa je tako ova nova verzija donijela korisnicima višestruke koristi poput novog vizualnog rješenja prilagođenog potrebama korisnicima mreže, sustava koji je vidljiv i neregistriranim korisnicima i prilagođen najkorištenijim mobilnim uređajima. Registracija na mrežu je i dalje potpuno besplatna, a lepeza igara kroz koje se osvajaju nagrade je nadopunjena igricama koje, osim što zabavljaju, vježbaju naše umne i motoričke sposobnosti.

No Yommloo time ne staje tu. Već se radi na novim unapređivanjima sustava koji će svaki put donijeti dodatne koristi za sve. Aktivno slušanje je izniman alat kako u privatnom tako i poslovnom životu te je njegova upotreba za razvoj rješenja nekog problema i više nego potrebna. (PS/LP)

Više na www.yoomloo.com

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox