Za izležavanje dobili 200 eura!

U nedjelju je oko 11 sati ujutro u selu Brezna u Crnoj Gori završilo natjecanje u džabalebarenju, u kojem su natjecatelji morali ležati 24 sata kako bi odnijeli nagradu od čak 200 eura. Nisu smjeli sjesti, ustati ni otići u toalet.

U natjecanju su pobijedili Nikšićani Ivan Petrušić, Gorana Mićović i Žarko Simović te Podgoričanin Marko Đurović, koji su ravnopravno podijelili nagradu od 200 eura na četiri dijela, te tako kući odnijeli po 50 eura (370 kuna).

Na natjecanje u džabalebarenju prijavilo se deset osoba, a trebali su 24 sata ležati u hladovini ispod stogodišnjeg javora. Ležati su počeli u subotu oko 11 sati, a prvi je natjecatelj odustao nakon tri sata strogih pravila (nema sjedenja, ustajanja ni odlaska u toalet). Natjecatelji su izbjegavali piti vodu ili sok, jer bi eventualni odlazak u toalet značio diskvalifikaciju iz daljeg natjecanja.

Nakon 24 sata neprekidnog ležanja, u igri je ostalo četvero natjecatelja, koji su se potom dogovorili da zajednički odustanu i ravnopravno podijele nagradu, prenosi danas.hr. (sh)

 

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox