Za potpore u turizmu 2,75 milijuna kuna

Hrvatska turistička zajednica i ove godine, do 9. ožujka, provodi natječaje za dodjelu 1,5 milijuna kuna potpora za različite manifestacije koje pridonose turističkoj ponudi te za dodjelu 1,25 milijuna kuna potpora za kulturno-turističke inicijative.

Dodjela tih potpora, čiji su iznosi isti kao i prošle godine, temelji se na HTZ-ovom Programu rada za ovu godinu, a zajednički cilj je financijski poduprijeti određeni broj zabavnih, sportskih, tradicijskih/etno i ostalih manifestacija te inicijativa koje doprinose kvaliteti i sadržajnosti turističkih proizvoda u samim destinacijama i općenito hrvatske ponude.

Na natječaj za dodjelu potpora za manifestacije kandidature se podnose županijskim turističkim zajednicama odnosno Turističkoj zajednici grada Zagreba koje će ih nakon selekcije, najkasnije do 23. ožujka, na izbor proslijediti Glavnom uredu HTZ-a.

Slična je procedura i za dodjelu potpora za kulturno-turističke inicijative, pri čemu iz HTZ-a napominju da se kandidature s nepotpunom dokumentacijom, kao i one dostavljene direktno u Glavni ured HTZ-a neće razmatrati. (Hina/HT)

 

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox