Zablistajte i vratite mladenački izgled uz Restylane tim za ljepotu

Tvrtka Proximum je u suradnji s devet renomiranih poliklinika za estetsku kirurgiju i dermatologiju redstavila proljetnu akciju pod nazivom „Zablistajte i vratite mladenački izgled uz Restylane tim za ljepotu“.

Cilj akcije u kojoj su se okupili stručnjaci iz devet poliklinika je popularizacija tretmana pomlađivanja kože lice hyaluronskom kiselinom. Tijekom proljetne akcije će se u poliklinikama partnerima u razdoblju od 23. travnja do 23. svibnja moći dobiti tretmani Restylane filerima po 20%- 30% jeftinijoj cijeni. Cijena jedne ampule tijekom proljetne akcije će biti 1990kn, a liječnici će tijekom individualnih konzultacija odrediti potrebnu dozu.

Inicijativu za ovu akciju dala je tvrtka Proximum kako bi tretmani Restylane filerima postali dostupniji ciljanoj populaciji tj. damama kojie žele njegovan i mladenački, ali i prirodan izgled.

Poliklinike koje sudjeluju u akciji su: Poliklinika IMED, Poliklinika Sinteza, Poliklinika Cutis, Polikinika Milojević, Poliklinika Bagatin, Poliklinika Dermalife, Poliklinika Sveti Stjepan, Poliklinika DermAngio te Poliklinika Edumed.

Cilj akcije je popularizacija tretmana Restylane filerima kako bi bili dostpuniji što većoj pubilici jer takvi tretmani prije svega održavaju njegovan i  mladenački izgled te njime postižemo samopouzdanje i unutarnje zadovoljstvo, izjavio je dr. Želimir Vukšić direktor tvrtke Proximum. (PS/JK) 

 

 

 

 


 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox