Zadnji mjesec prijava za Zlatnu košaricu

Natječaj za nagrade Zlatna košarica otvoren je do 30. lipnja 2020. godine do kada trebaju stići prijave tvrtki koje se natječu u nekoj od kategorija

Svi zainteresirani predstavnici maloprodaje i industrije robe široke potrošnje do kraja lipnja imaju priliku istaknuti svoju kandidaturu za prestižne nagrade Zlatna košarica.

Natječaj organizira specijalizirani magazin i portal Ja TRGOVAC petu godinu zaredom, a odluku o najboljima u šest nominiranih kategorija donosi stručni žiri koji se sastoji od 15 predstavnika vodećih agencija za istraživanje tržišta, konzultantskih kuća, gospodarsko-interesnih institucija i sindikata.

Oni će odabrati najbolje u 2019. godini u kategorijama "Proizvođač godine", "Društveno odgovorna kompanija godine", "Mali trgovac godine", "Proizvod godine" i "Tehnološki dobavljač godine" te proglasiti najistaknutiju maloprodajnu kompaniju u okviru glavne kategorije "Trgovac godine".

Natječaj za nagrade Zlatna košarica otvoren je do 30. lipnja 2020. godine do kada trebaju stići prijave tvrtki koje se natječu u nekoj od šest navedenih kategorija.

Očekujemo rekordan odaziv u ovoj izazovnoj godini kada se više nego ikada očituje vrijednost i važnost uspješnog djelovanja RETAIL i FMCG sektora u društvu. Pandemija bolesti COVID-19 ukazala je više nego ikada ranije koliko je maloprodaja i proizvodnja robe široke potrošnje strateška grana gospodarstva i okosnica društvenoga života pa nam je time još veća čast i obveza dodjelom ovih nagrada ukazati na najbolje primjere poslovanja u ovim sektorima", poručili su organizatori.

 

Svečana dodjela nagrada Zlatna košarica održat će se 7. listopada 2020. godine u zagrebačkom hotelu Westin. (ps/sm)

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox