"Zagrli život" - novi Vipnetov slogan

TANGO, STEP I SWING – potpuno novi koncept Vipnetovih tarifa za privatne i poslovne pretplatnike. Nove tarife od danas su dostupne bez ugovorne obveze i bez naknade za uspostavu poziva.

 

Uz tri tarife dolazi i 5 Opcija koje nude mogućnost neograničene nacionalne komunikacije, mobilne uređaje po povoljnijoj cijeni te po prvi puta u Hrvatskoj, mogućnost neograničene komunikacije prema EU. Sve tri tarife sadrže neograničene pozive unutar Vip mreže, dok Tango i Swing nude 200 odnosno 1000 minuta prema drugim mrežama. Tarife ne sadrže naknadu za uspostavu poziva i uz njih korisnik nema ugovornu obvezu. Podatkovni promet je neograničen i nema naplate nakon potrošenog uključenog prometa već se brzina određena u svakoj tarifi smanjuje na nižu koja iznosi do 64 Kbit/s. U sve tri tarife uključena je LTE usluga koja u kombinaciji s Vipnetovom superiornom 3G mrežom omogućuje vrhunsko korisničko iskustvo u svim gradovima i 500 manjih naselja u Hrvatskoj. Tarife se prema potrebama mogu besplatno mijenjati nakon mjesec dana.

Opcije predstavljaju nadogradnju triju tarifa te nude mogućnosti za neograničenu komunikaciju unutar Hrvatske i prema EU. Svih 5 Opcija uz ugovornu obvezu na 12 ili 24 mjeseca nudi mogućnost nabave mobilnog uređaja po povoljnijoj cijeni. Svi mobilni uređaji iz Vipnetove ponude dostupni su u svih 5 Opcija. Skuplji uređaji povoljniji su u višim Opcijama. Prilikom kupovine uređaja, korisnik plaća jednokratnu cijenu uređaja koja iznosi od 9 kn naviše uz ugovorno vezivanje na jednu od 5 Opcija. Korisnik može uzeti Opciju bez ugovorne obveze i mijenjati Opciju svakih mjesec dana ukoliko ne uzima uređaj po povoljnijoj cijeni. Istekom ugovorne obveze, Opcije i dalje ostaju aktivne te ih korisnik na zahtjev može isključiti ili se odlučiti za kupnju novog mobilnog uređaja uz ugovornu obvezu. Korisnici koji su pod ugovornom obvezom na postojećim Vip tarifama poput Sve za mene, Bez limita itd., mogu na nove tarife prijeći uz nastavak ugovorne obveze na jednoj od 5 Opcija.  

"Kao operator koji želi biti korisnikov prvi izbor u komunikaciji, odlučili smo unaprijediti tarife i opcije na hrvatskom tržištu mobilne telefonije te omogućiti bezbrižnu komunikaciju s pozivima bez naknade za njihovu uspostavu te kao posebnu novost na hrvatskom tržištu, mogućnost neograničene komunikacije prema zemljama članicama Europske unije. S novim tarifama pružamo veću vrijednost za novac, a kombinacije tarifa i opcija koje se mogu mijenjati na mjesečnoj razini omogućuju neograničeni izbor u komunikaciji. Korisnici mogu optimizirati i potpuno kontrolirati svoje troškove birajući tarife i opcije prema svojim potrebama i željama", izjavio je Mario Cvitković, član Uprave Vipneta.

Novost u Hrvatskoj mogućnost je neograničenih poziva prema zemljama EU. Osim ponude s neograničenim pozivima prema EU u Opciji 5, s novim tarifama korisnici mogu uključiti postojeću i besplatnu Roaming opciju koja omogućuje vrlo povoljne dolazne pozive kada ste u Europi ili BIH i to po 0 kn/min uz naknadu za uspostavu poziva od samo 2,99kn. Vipnet je u okviru novih tarifa pripremio i posebnu ponudu za mlade u dobi od 18 do 28 godina. Uz ugovornu obvezu na dvije godine, oni do navršene 30. godine dobivaju 20 posto popusta na mjesečnu naknadu za jednu od 5 Opcija.  (PS/SP)

 

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox