Zajedničko predstavljanje Croatia Airlinesa, Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice Istarske županije u Zürichu

Croatia Airlines, Hrvatska turistička zajednica i Turistička zajednica Istarske županije sinoć su u Zürichu održali zajedničko predstavljanje švicarskim poslovnim (B2B) novinarima i turističkim agentima.

Croatia Airlines tom je priogodom predstavio planove u povezivanju Hrvatske i Švicarske, a naglasak je bio na redovitoj liniji Zürich – Pula na kojoj zrakoplovi hrvatskoga nacionalnog prijevoznika nastavljaju letjeti sve do 4. svibnja 2024., dakle tijekom cijelog zimskog razdoblja i u predsezoni, što je doprinos produljenju turističke sezone u Istarskoj županiji i razvoju cjelokupnog hrvatskog turizma.  

Izravni međunarodni letovi Zürich - Pula planirani su dvaput na tjedan – sriijedom i subotom, a putnicima na ovoj liniji na raspolaganju su povratne zrakoplovne karte po cijeni već od 149 eura na internetskim stranicama www.croatiaairlines.com .

Na prezentaciji je održano nagradno izvlačenje na kojem su glavne nagrade bile trodnevni smještaj u Grand Hotelu Brioni te dvije povratne zrakoplovne karte Croatia Airlinesa na liniji Zürich – Zagreb.

Osim Pule, zrakoplovi Croatia Airlinesa tijekom zimskog reda letenja 2023./2024. izravno povezuju Zürich i sa Zagrebom, glavnim gradom Hrvatske, i to dvaput dnevno svakoga dana u tjednu, kao i sa Splitom, turističkim biserom Dalmacije, dvaput na tjedan – srijedom i subotom.

Croatia Airlines u zimskom redu letenja 2023./2024. planira povećati ukupan broja letova za gotovo 12 posto te ponuditi 13,6 posto više sjedala u odnosu na zimsko razdoblje 2022./2023. Pritom će zrakoplovi letjeti na ukupno 23 međunarodne linije te povezivati 13 međunarodnih odredišta sa 7 hrvatskih zračnih luka.

PS/DM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox