Zeleno poslovanje

U organizaciji Udruge MBA Croatia 10. travnja održati će se predavanje Ivane Ostoić na temu Zeleno poslovanje - Green New Deal gdje možete doznati sve o zelenom poslovanju.

Jedinstvena je to prilika da dođete do vrijednih spoznaja, a ulaz na predavanje je slobodan za sve koji se prijave. Broj mjesta na predavanju je ograničen, a mjesta će se popunjavati prema redoslijedu prijave uz prednost članovima Udruge MBA Croatia. Predavanje će se održati u prostorijama offSpace-a Uredi.hr d.o.o., Poslovni centar VMD, Ulica grada Vukovara 269D, Zagreb. Što je to zeleno poslovanje i zašto? Znate li što je Greenwashing i kako ostvariti zeleni ROI?  Zeleno poslovanje će Vašoj tvrtci omogućiti da ostvari uštede te ostvari stratešku prednost na tržištu. Tako možete potaknuti rast Vaše kompanije integriranjem najnovijih okolišnih, socijalnih i ekonomskih praksi u dnevno poslovanje te donošenje poslovnih odluka. Održivost omogućava neslućene mogućnosti za povećanje profitabilnosti, poticanje inovacija, povećanje učinkovitosti te privlačenja najboljih kadrova.

Bez obzira gdje se trenutno nalazite na zelenom putu, postoji niz mogućnosti za poboljšanje. Što donosi najvišu vrijednost? Koja su očekivanja kupaca? Što klijenti zapravo žele?  Zeleno poslovanje Vam omogućava da prokativno odgovorite na izazove te budete korak ispred nadolazeće zakonske regulative. Zelene kompanije vode i razvijaju posao sukladno zahtjevima tržišta ali bez ugrožavanja mogućnosti budućih generacija. Poslovati zeleno znači poslovati mudro.

Ivana Ostoić je vlasnik tvrtke IQ d.o.o. koja je specijalizirana za savjetovanje iz područja zelenog poslovanja, održivog razvoja, energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije. Završila je MBA Management na ZŠEM-u te završava doktorat iz područja Ekologije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu. (PS/HT)

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox