Žene za žene

Foto: Shutterstock

Humanitarni projekt Žene za Žene zamišljen je kao prigoda na kojoj će  uspješne i poznate žene svojim iskorakom u svijet mode pridonjeti sakupljanju sredstava neophodnih za pomoć socijalno ugroženim samohranim roditeljima.

U Hrvatskoj je ukupno 188.000 samohranih roditelja,  od čega je 156.000 majki s djecom i 32.000 očeva s djecom. Dakle svaka peta obitelj u Hrvatskoj je obitelj o kojoj skrbi samohrani roditelj. Prikupljena sredstva donirat će se  Udruzi samohranih roditelja LET koja organizira besplatne pravne radionice koje pomažu djeci i roditeljima u ostvarivanju njihovih prava, kaže organizatorica Bernarda Petković Klobučar.

U sklopu  humanitarnog  modnog događanja održat će se modna revija  na kojoj će se Predstaviti   talijanski modni brendovi: CLIPS, BEATRICE b i VOLPATO, ERMANNO SCERVINO, a reviji će nazočiti vlasnici i predstavnici predstavljenih modnih kuća.

Reviju ce nositi najpoznatije zagrebačke manekenke i uspješne poslovne žene. Nakon revije sudionici će se moći opustiti uz koktel i tombolu čiji je sav prihod namijenjen našoj humanitarnoj akciji.

U ovaj humanitarni projekt uključili su se kao medijski pokrovitelji i sponzori Hotel Esplanade Zagreb, Rotary Club Dora Zagreb, PerVoi boutiques, Business Media Group, Medijska mreža,  Auto kuca "Baotić", Reforma,  Lavazza, Decleor,  Frizerski studio LeaGT. (PS/HT)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox