"Žene za žene" prikupljaju sredstva za samohrane roditelje

Foto: Shutterstock

U sklopu humanitarne akcije "Žene za žene" prikupljaju se sredstva za program samohranih roditelja udruge LET koja organizira besplatne pravne radionice koje pomažu djeci i roditeljima u ostvarivanju njihovih prava. 

Humanitarni projekt  „Žene za Žene“  zamišljen je kao prigoda na kojoj će uspješne i poznate žene svojim iskorakom u svijet mode pridonijeti sakupljanju sredstava neophodnih za pomoć socijalno ugroženim samohranim roditeljima, kaže organizatorica projekta Bernarda Petković KlobučarU Hrvatskoj je ukupno 188.000 samohranih roditelja, od čega je 156.000 majki sa djecom i 32.000 očeva sa djecom. Svaka peta obitelj u Hrvatskoj je obitelj o kojoj skrbi samohrani roditelj. Prikupljena sredstava donirati će se  programu samohrani roditelji udruge LET koja organizira besplatne pravne radionice koje pomažu djeci i roditeljima u ostvarivanju njihovih prava.

U sklopu  humanitarnog  modnog događanja održati će se modna revija na kojoj će se predstaviti talijanski modni brandovi: CLIPS, BEATRICE b, VOLPATO i ERMANNO SCERVINO, a reviji će prisustvovati vlasnici i predstavnici spomenutih modnih kuća. Reviju će nositi najpoznatije zagrebačke manekenke i uspješne poslovne žene. Nakon revije moći ćete uživati u koktelu i bogatoj tomboli čiji je prihod namijenjen ovoj humanitarnoj akciji.


U ovaj projekt uključili su se kao medijski pokrovitelji i sponzori Hotel The Regent Esplanade Zagreb, PerVoi boutiques, Business Media Group, Medijska mreža,  Auto kuca “Baotić”, Reforma,  Lavazza, Decleor i Frizerski studio LeaGT. „Žene za žene“ humanitarni projekt koji su pokrenule uspješne, poznate i javno eksponirane žene u Hrvatskoj održat će se u Smaragdnoj dvorani Hotela The Regent Esplanade u srijedu, 28. studenoga 2012. godine. (Prikupljena sredstava donirati će se programu samohrani roditelji udruge LET koja organizira besplatne pravne radionice koje pomažu djeci i roditeljima u ostvarivanju njihovih prava. (PS/HT)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox