Žujina izložba 'Dobri ljudi' ostaje na Zrinjevcu još tjedan dana

U sklopu aktualne Žujine kampanje 'Dobri ljudi' prije dva tjedna na Zrinjevcu, u centru Zagreba, postavljena je zanimljiva izložba fotografija poznate umjetnice Mare Milin koja je snimila volontere hrvatskih organizacija koje su se u proteklom izazovnom periodu istaknule svojim aktivnostima i djelovanjem. Njihov je prioritet briga o drugima, a to svakako zaslužuje i javnu zahvalu koju im Žuja svojom kampanjom 'Dobri ljudi' iskazuje posljednjih mjeseci. Čini se da su i građani to prepoznali, jer zahvaljujući sjajnim reakcijama na izložbu, izložba ostaje otvorena još sedam dana, točnije do 17. rujna.

„Reakcije slučajnih prolaznika su nas ostavile bez riječi i motivirale da produljimo trajanje izložbe. To je najmanje što možemo učiniti. Ono što me dodatno neizmjerno veseli je što su ljudi prepoznali važnost volonterstva. Žuja je uvijek bila uz svoje ljude, a ova kampanja nam je posebno važna jer pokazuje njihovu pravu hrabrost u najizazovnijim vremenima“, istaknula je Ana Štebih Pinjuh, direktorica marketinga Zagrebačke pivovare.

Na osam solarnih panela građani imaju priliku pogledati portrete volontera iz Hrvatske mreže za beskućnike, Hrvatske gorske službe spašavanja, Plavog telefona i Fonda 5.5. i upoznati se s aktivnostima ovih udruga.

U kampanji „Dobri ljudi“ svatko može sudjelovati: ili donacijom financijskih sredstava ili prijavom za volontiranje u jednoj od organizacija. Donirati se može i putem KEKS Pay aplikacije. Više informacija dostupno je na web stranici dobriljudi.ozujsko.com. PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox