Besplatni CRYPTO webinar – Proago Akademija „Crypto valutom do bolje budućnosti“

CRYPTO tržišta postala su globalni fenomen zbog svoje prilagodbe digitalnoj transformaciji, jednostavnosti i pristupačnosti ulaganja i trgovanja, kao i pozamašnim i relativno brzim povratima investicija. Bitcoinu, koji je nedavno dosegao cijenu od 65.000 US dolara, trebalo je samo 12 godina da postane jedna od glavnih globalnih imovina s tržišnom kapitalizacijom većom od 1 bilijun US dolara.


Cijena Bitcoina se u zadnje vrijeme kreće prema novim visinama i procjene pokazuju da bi mogao doseći vrijednost od 100 tisuća US dolara prije kraja 2021. godine. Uz sve navedeno, važno je znati kako Bitcoin nije više jedina interesantna CRYPTO valuta, postoji velikih broj drugih valuta i tokena koji imaju veći potencijal rasta od samog Bitcoina.

Zato ako ste u posljednje vrijeme razmišljali kako i na koje načine uložiti novac na CRYPTO tržištima, vrijeme je da se oboružate novim znanjima i poslušate besplatni info webinar Proago Akademije o CRYPTO tržištima i CRYPTO valutama.

Webinar će voditi iskusni financijski stručnjak Tomislav Kamenečki koji već više od 15 godina uspješno analizira, aktivno trguje te predviđa kretanja na financijskim tržištima s naglaskom na CRYPTO valute, Forex i plemenite metale.

Na besplatnom webinaru biti će objašnjeno sve o CRYPTO valutama i njenim karakteristikama, pokazat će se analize rasta pojedinih valuta te kako složiti i upravljati portfeljom, za koje se sve valute predviđa rast i kako složiti plan za mudro ulaganje.

Webinar se održava uživo, 05. i 07. srpnja 2021. od 19 – 21h.

Prijavite se i ostvarite svoj puni financijski potencijal.

Naučite kako uspješno vladati CRYPTO tržištima i otkrijte koju će cijenu postići SOLANA, Altcoin s odličnim potencijalom rasta!

https://www.proago.hr/besplatni-crypto-webinar/

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox