Bilančna suma BKS Banke prešla 1 milijardu kuna

BKS Bank obilježila je 2012. godine dvjema obljetnicama; 5. godišnjicom od kupnje Kvarner Banke d.d. danas BKS Bank d.d. te 10 godina od osnutka društva BKS-leasing Croatia d.o.o.

BKS Bank d.d. koja se kontinuirano razvija u univerzalnu banku sa cijelokupnom paletom proizvoda i usluga za građanstvo i poduzetništvo svojom bilančnom sumom po prvi puta u povijesti Banke prešla je 1 milijardu kuna. BKS Bank d.d. članica je grupe BKS Bank AG sa sjedištem u Klagenfurtu koja se već 90 godina ubraja među najsolidnije austrijske banke s održivim i promišljenim rastom te kotira na burzi od 1986. Banka već čitav niz godina uspješno posluje i na slovenskom, slovačkom, sjevernotalijanskom te zapadnomađarskom tržištu.

BKS Bank d.d. od svojih početaka koncentrirana na kredite za mala i srednja poduzeća osobitu pozornost pridaje odnosu i kvaliteti usluge svojim klijentima što je i bio izvrstan povod da BKS Bank d.d. i BKS Bank AG pozovu svoje klijente u Hrvatskoj na zajedničko druženje uz ekskluzivan koncert Ensemble Berlin u hotelu Kvarner u Opatiji.

U raskošnoj Kristalnoj dvorani jednog od najstarijih i tradicijom najbogatijih hotela na sjevernom Jadranu, Ensemble Berlin je u sklopu Festivala Kvarner 6. rujna 2012. priredio koncert klasične glazbe i oduševljenoj publici pružio izvanredan glazbeni doživljaj. (ps/jk)

 

 

 

 


 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox