Brz i povoljan gotovinski kredit kako bi vas manje boljela glava

Neočekivani i neplanirani troškovi, danas su postali realnost koja se svakom može dogoditi, a to često kao u inat bude u nekom prilično nepovoljnom trenutku. Kvar na automobilu, žurni popravci i intervencije po stanu ili kući, novi TV, perilica rublja ili neka druga bijela tehnika, iznuđena kvarom na starom uređaju i slično.


Sve su ovo samo neke od situacija s kojima se većina od vas sigurno susrela. Financijska sredstva treba izdvojiti relativno brzo, što može biti dodatno teže ukoliko već imate određena kreditna zaduženja. Zato je pravo rješenje za vas Addiko brzi kredit!

Podnesite zahtjev uz samo par klikova, a odgovor ćete dobiti u najkraćem roku i bez odlaska u banku!

Riješite sve financijske glavobolje uz jedan gotovinski kredit

U Addiko banci razumiju da je život pun uspona i padova. Zato je plasirali ponudu za gotovinski kredit koja će vam pomoći brzo i sigurno pribaviti novac kada vam je to najpotrebnije, bilo da se radi o neplaniranim troškovima iz nužde, poput nekog kvara ili popravka, ili pak za neku sjajnu ponudu, primjerice primamljivo ljetovanje na nekoj egzotičnoj lokaciji uz velikodušan popust. Zato je za vas pravi odabir Addiko Blic kredit, gotovinski kredit u iznosu do 76.000 kuna odnosno do 10.000 eura. Mogu ga podići klijenti svih banaka, bez obveze prebacivanja primanja u Addiko banku. Možete ga zatražiti i bez odlaska u poslovnicu banke, putem Addiko Virutalne poslovnice, u samo nekoliko koraka, iz udobnosti svojega doma ili u pokretu.

Rok otplate za ovaj brzi kredit je od 2 do 10 godina (do 5 godina za klijente drugih banaka) uz redovnu fiksnu kamatnu stopu od 6,60 % EUR, 6,90 % HRK, a odobrava se uz minimum dokumentacije!

Blic plus kredit – savršen za veće svote i brzo odobrenje

Za one kojima je potrebna nešto veća svota novca, tu je Addiko Blic plus  kredit! Svota ovoga kredita je do 260.000 kuna odnosno do 35.000 eura, uz rok otplate od 2 do 10 godina. Dostupan je svim postojećim i novim klijentima Addiko banke te se odobrava bez naknade, uz minimum dokumentacije. Klijenti koji prebace svoja primanja u Addiko banku, ostvaruju povoljniju kamatnu stopu na Addiko Blic plus kredit. Za ovaj kredit u ponudi je redovna fiksna kamatna stopa od 4,90 % za EUR i od 5,20 % za HRK, a i za njega je postupak podnošenja i odobravanja maksimalno pojednostavljen i ubrzan. Više ne morate gubiti vrijeme odlazeći u poslovnice i čekajući u redu, jer već online možete podnijeti zahtjev uz minimum dokumentacije.

Addiko banka je također pripremila još jedan vrlo koristan alat u vidu kreditnog kalkulatora pomoću kojega možete brzo i lako izračunati mjesečni anuitet u kunama ili eurima za željeni kredit, prema željenom iznosu i roku otplate.

Kakve god su vaše financijske želje i potrebe, Addiko banka je uvijek tu uz vas kao siguran i provjeren partner! PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox