Ericsson Nikola Tesla na Kosovu sklopio novi ugovor vrijedan 20 milijuna kuna

Ericsson Nikola Tesla potpisao je s kosovskim operatorom Ipkom ugovor vrijedan 20 milijuna kuna. Riječ je dvoipolgodišnjem ugovoru vezanom uz korištenje najnovijih softverskih verzija na Ericssonovim mrežnim elementima koje Ipko koristi u svojoj mreži. Ovaj ugovor Ipku jamči mogućnost korištenja naprednih funkcionalnosti u njegovoj mreži.

Mr.sc Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle komentirala je potpisani ugovor: Novi ugovor Ipku omogućuje da njegovim korisnicima ponudi naprednije mobilne usluge, a strateški je važan jer potvrđuje naše dobre odnose s kosovskim operatorom i utire put daljnjim nadogradnjama Ipkove mreže najmodernijom Ericssonovim tehnologijom.

 IPKO Telecommunications LLC prepoznat je kao jedna od najbrže rastućih telekomunikacijskih kompanija u Europi. Osnovan 1999. godine, IPKO je iz prvog osiguravatelja internetskih usluga na cijelom području Kosova izrastao u modernu kompaniju koja nudi niz integriranih usluga kao i sadržaja u mobilnim komunikacijama, fiksnoj telefoniji, digitalnoj kabelskoj televiziji, internetskim uslugama, kao i medijima. (PS/JK)

 

Foto: mr.sc Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle (Goran Stanzl/PIXSELL)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox