Ingra dogovorila posao vrijedan 30,7 milijuna eura, ali ne želi reći gdje ni za koga

INGRA je putem Zagrebačke burze obavijestila o novom ugovoru vrijednom 30.7 milijuna eura koji je tvrtka sklopila na istom tradicionalnom tržištu na kojem je sklopila lanjski visokovrijedan projekt, no bez daljnjih informacija.

INGRA d.d.  će po principu „ključ u ruke“ projektirati, izgraditi i opremiti objekt bruto razvijene površine od 15.705 m2 u roku od 22 mjeseca, od čega je 7 mjeseci predviđeno za projektiranje, a preostalih 15 mjeseci za izgradnju i opremanje objekta od 4 zvjezdice.

Budući da je riječ o istom investitoru s kojim je INGRA d.d. u lipnju prošle godine potpisala ugovor u vrijednosti od 56 milijuna eura, zbog naravi projekta koji se izvodi i statusa investitora, ostale informacije ne mogu se učiniti dostupnim javnosti već ostaju poznate samo između ugovornih strana.

INGRA d.d. je u razdoblju od godine dana zaključila tri vrijedna ugovora na ovom tržištu.

Ugovaranjem ovoga posla INGRA d.d. nastavlja s provedbom nove strategije koja uključuje povratak na ciljana tradicionalna tržišta i stavljanje težišta na veće poslovanje INGRE u inozemstvu, navodi se u priopćenju iz Ingre. (ps/jk)

 

 

 

Foto: Ilustracija

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox