Koja je prava formula za uspjeh?

U idealnom svijetu svi su plaćeni za posao koji obave, nema „lovaca u mutnom“, ne postoje manipulacije financijskim izvještajima  te možemo imati povjerenje u njih, kao i u riječ našeg „partnera“. Jednostavno možemo raditi poslovne planove i donositi odluke bez neplaniranih čimbenika.

Nažalost, stvarni svijet ne funkcionira tako, u njemu se nerijetko događa da ne možemo naplatiti odrađeni posao i da nemamo nikakvu zaštitu kada se nađemo u takvoj situaciji. Povećan je rizik od ulaska u potencijalno štetne poslovne odnose. Vlasnici i uprava poduzeća ciljano manipuliraju financijskim podacima kako bi popravili sliku o sebi, što uvelike otežava njihovu procjenu. Poduzeća „preko noći“ ulaze u stečajne i predstečajne procese, propadaju i nestaju povlačeći sa sobom novac koji je trebao biti vaš prihod i egzistencija.

Opstati na tržištu uz ovakve uvjete najveći je izazov svakog poduzetnika.

Događaju li se tektonski pomaci u poslovanju nekog poduzeća zaista preko noći?

Vrlo rijetko.

Poduzeća duže vrijeme pokazuju znakove „bolesti“ i nagovještaju ozbiljne probleme i/ili svoj kraj, ali to većina poduzetnika ne vidi ili ne želi vidjeti.

Klasična zamka u koju se uhvati 80% hrvatskih poduzetnika je razmišljanje „radimo sa stalnim partnerima već jako dugo i  znamo sve o njima, rekli bi nam da imaju problema“.

Upoznajte svoje partnere!

Osigurajte objektivnu sliku o poslovanju vaših poslovnih partnera i tako si olakšajte donošenje poslovnih odluka te minimalizirajte rizik uz Fininfo portal (www.fininfo.hr). Fininfo osigurava pristup svim relevantnim informacijama o hrvatskim poslovnim subjektima na jednom mjestu, pružajući visokovrijedne i pouzdane informacije o rizicima poslovnih partnera i poslovanju vaše konkurencije razotkrivajući ključne osobe u poduzećima i njihove poveznice s drugim pravnim i fizičkim subjektima uz kontinuirano praćenje promjena u njihovom poslovanju.

Želite li sigurnije poslovati?

Ne želite ostati bez novaca za odrađeni posao?

Kontaktirajte nas na info@fininfo.hr i 01/6396902!

Fininfo tim

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox