Konzumova mobilna mreža počela s radom

MultiPlus mobile prepaid tarifa novi je brand na hrvatskom telekomunikacijskom tržištu s predbrojem 0979. Tako je Ivica Todorić ovim potezom proširio dugački popis djelatnosti u kojima posluje. 

Iako su sve do pokretanja bile samo glasine bez prave potvrde sada je sigurno da je Todorić krenuo u osvajanje jednog od najunosnijih tržišta, onog mobilnih operatera. Pojedini MultiPlus mobile proizvodi, koji uključuju MultiPlus mobile Start i Plus pakete s mobilnim uređajima i bonove, dostupni su putem prodajnih mjesta Konzuma, Tiska, Tisak Medije, Slobodne Dalmacije, Kozma, mreže bankomata te e-zaba i m-zaba usluga Zagrebačke banke.

Projekt MultiPlus mobile nastao je u suradnji Hrvatskog Telekoma koji pruža elektroničku komunikacijsku uslugu u mobilnoj mreži i MultiPlusCarda koji je odgovoran za marketing, distribuciju i pozicioniranje branda. U MultiPlusCardu kažu da je uvođenje MultiPlus mobile prepaid tarife na tragu brojnih uspješnih primjera suradnje vodećih europskih maloprodajnih lanaca i telekom operatera kao što su Tesco i O2 u Engleskoj te Aldi i E Plus u Njemačkoj.

MultiPlus mobile će obogatiti ukupnu ponudu MultiPlusCarda, prvog koalicijskog programa nagrađivanja vjernosti u Hrvatskoj u kojem sudjeluju Konzum, Zagrebačka banka, HT, Tisak, Atlas, Kozmo i Oryx Taxi. (Hina/HT)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox