Lady Gaga pokreće biznis u Hrvatskoj

Jedna od najvećih pjevačkih zvijezda današnjice Lady Gaga pokreće biznis u Hrvatskoj. Pod svojim brandom namjerava prodavati mušku, žensku i dječju kozmetiku, parfeme, šminku i još niz proizvoda za njegu tijela i kose, piše Jutarnji list.

Da dolazak Lady Gage na hrvatsko tržište možemo očekivati uskoro potvrđuje i prijava trademarka u Hrvatskom glasniku intelektualnog vlasništva gdje je poznata pjevačica u rubrici Žigovi zaštitila svoj brand Lady Gaga Fame. Pri tome je pojedinačno navela čak 144 proizvoda, koje namjerava plasirati na hrvatsko tržište. 

Zahtjev za prijavu trademarka ili žiga za 144 proizvoda pod brandom Lady Gaga Fame Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo 11. listopada 2011. podnijelo je odvjetničko društvo Hraste i partneri iz Zagreba, posredstvom odvjetničke tvrtke Gelfand, Rennert and Feldman iz Los Angelesa, a u ime američke tvrtke Ate My Heart Inc. koja je u vlasništvu pjevačke zvijezde. Iz odvjetničkog ureda koji je podnio zahtjev ništa nisu htjeli komentirati uz objašnjenje: Prema izričitoj uputi klijenta, do daljnjeg ne smijemo komentirati sadržaj predmeta i poslovne planove, rekao je Silvije Hraste iz odvjetničkog društva Hraste i partneri. 

Lady Gaga na globalnoj razini uskoro kreće s cijelom paletom kozmetičkih proizvoda, parfema i šminke pod svojim brendom. S obzirom na poteze poznate pjevačice nagađa se da bi distribucija za regiju jugoistočne Europe mogla ići preko Hrvatske. Ali to još uvijek ne znači da će Lady Gaga osnovati tvrtku u Hrvatskoj, već se pretpostavlja da će neko hrvatsko poduzeće koje će menadžment Lady Gage odabrati za partnera, distribuirati proizvode pod njezinim brandom u našoj regiji. (HT)

 

Izvor: Jutarnji list, 5. siječnja 2012.

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox